روایت وحشتناک از تراژدی غزه درگفتگوی العالم با یک مسئول بیمارستان شهدای الاقصی

ببینید | بمب‌ های جدیدی که اعضای داخلی بدن را پاره می‌کنند

یکی از مسئولین بیمارستان شهدای الاقصی غزه جزییاتی از جنایتگری و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را فاش و خاطرنشان کرد که در پنجاه سال گذشته چنین فاجعه‌ای را ندیده است به طوری که این فجایع باعث گریه پزشکان شده است.
کد خبر: ۱۴۳۰۴۷۱
تعداد بازدید : 33

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر ایاد الجبری از مسئولین بیمارستان شهدای الاقصی در غزه در گفتگو با برنامه ضیف و حوار شبکه خبری العالم اظهار داشت: در ۵۰ سال گذشته چیزی شبیه به جنایاتی که در نوار غزه شاهد بودم ندیده‌ام، غزه شاهد جنگ نیست، بلکه شاهد نسل‌کشی مردم فلسطین است، ما تا کنون نه چنین موشک‌های تخریب گری را دیده‌ایم، نه اعضای تکه تکه بدن را دیده‌ایم، نه چنین حملاتی را دیده‌ایم که انسان‌ها، درختان و سنگ‌ها را نابود می‌کند.

رژیم صهیونیستی سلاح‌های جدید را در غزه آزمایش می‌کند | داستان‌های ترسناک اجساد بدون سر و سر‌های بدون جسد

وی توضیح داد که تعداد و نوع تلفات نشان می‌دهد که سلاح‌های مورد استفاده اشغالگران که از آن برای حمله به زیرساخت‌ها و شهروندان غزه استفاده می‌شود، سلاح‌های جدیدی است.

الجبری یادآور شد: بیمارستان‌های غزه پذیرای تعداد زیادی شهید هستند که شامل اعضای بریده شده، سر‌های جدا شده، اجساد بدون سر و اعضای بدنی است که حتی برای بستگان آن‌ها نیز قابل تشخیص نیستند.

بمب‌های جدیدی که اعضای داخلی بدن را پاره می‌کنند و باعث مرگ می‌شوند

این مسئول بیمارستان شهدای الاقصی در غزه به وضعیت عجیب برخی از شهدا اشاره کرد و گفت: شهدایی هستند که بدن آن‌ها هیچگونه جراحت و آسیب ظاهری ندیده بلکه ناشی از فشار و کشش هوا به خاطر بمب‌هایی که اعضای داخلی بدن فرد را پاره می‌کند و باعث مرگش می‌شود به شهادت رسیده اند بدون آنکه کسی بداند علت مرگ چیست.
دکتر الجبری درباره بمب‌های آتش زا که توسط اشغالگران برای حمله به غیرنظامیان در غزه استفاده می‌شود، نیز خاطرنشان کرد: فردی که ۵۰ درصد سوختگی دارد نمی‌تواند زنده بماند، در حالی که بیمارستان‌های غزه پذیرای افراد ۱۰۰ درصد سوختگی هستند.

وی تاکید کرد که پزشکان با دیدن اجساد و اعضای بدن تکه تکه شده در بیمارستان‌ها به گریه می‌افتند.

تعداد مجروحان بیشتر از ظرفیت بیمارستان‌ها است

این مسئول بیمارستان شهدای الاقصی در غزه گفت: فشار کاری زیاد به چالشی برای کار درمان این بیمارستان که تنها بیمارستان منطقه مرکزی است، تبدیل شده است به این دلیل که قبل از شروع جنگ به ۳۵۰ هزار نفر خدمات رسانی می‌کردند، اما اکنون به دلیل آواره شدن مردم ناشی از بمباران شمال غزه به یک میلیون نفر خدمات رسانی می‌کنند.

دکتر الجبری با اشاره به اینکه این بیمارستان هر بار پذیرای ۴۰ شهید و ۷۰ مجروح است، گفت: این وضعیت پرسنل بیمارستان را خسته کرده، اما آنچه ما را شوکه کرد آن بود که تعدادی از کارکنان ما برای استراحت به خانه هایشان رفتند، اما پس از مدتی پیکرهایشان به بیمارستان بازگشت.

دکتر الجبری گفت: بیمارستان شهدای الاقصی قبلاً ۱۷۰ مورد بالینی پذیرش می‌کرد و اکنون مجبور به پذیرش ۴۳۰ مورد بالینی است که از توان بیمارستان خارج است.

برای اولین بار در غزه، زخمی‌ها درجه بندی می‌شوند

این مسئول بیمارستان شهدای الاقصی با اشاره به اینکه این بیمارستان برای اولین بار زخمی‌ها را درجه بندی می‌کند، تصریح کرد: پزشکان به سبب انبوه زخمی‌ها به ناچار برای رسیدگی به زخمی‌هایی که احتمال نجات شان بیشتر است، به مداوای آن‌ها مبادرت می‌کنند و زخمی‌های شدید را که امیدی به نجاتشان نیست رها می‌کنند.

وی گفت: شمار زیاد زخمی‌ها موجب شده تا پزشکان، عمل‌های جراحی را بر روی تخت مجروحان و نه در اتاق‌های عمل انجام دهند.

دکتر الجبری تاکید کرد: این عمل‌ها بدون بیهوشی انجام می‌شود، زیرا دارو‌های بیهوشی وجود ندارد و همین موضوع باعث ایجاد درد وحشتناکی در مصدومان می‌شود و ما اغلب از برخورد با چنین صحنه‌هایی با مجروحان متاثر می‌شویم.

وی انجام عمل در مکان‌های مملو از باکتری و غیر استریل را شرایط بسیار سختی عنوان کرد که برای مصدوم ایجاد عفونت می‌کند و تصور آن برای انسان بسیار دشوار است.

نابودی بیمارستان الشفا، سیستم بهداشتی غزه را از بین خواهد برد

وی هشدار داد که نوار غزه در آستانه یک فاجعه بزرگ است و پس ازنابودی بیمارستان الرنتیسی، بیمارستان النصر، بیمارستان خدمات عمومی، بیمارستان العوده و بقیه بیمارستان‌های شمال غزه، تنها بیمارستان باقی مانده درغزه یعنی بیمارستان الشفاء نیز اگر نابود شود، فاجعه‌ای در غزه رخ خواهد داد. زیرا بیمارستان الاقصی قادر به پذیرش مجروحان و کارکنان بیمارستان‌های شمالی نیست درحالی که بیمارستان الشفا بزرگترین بیمارستان غزه است و دارای تخصص‌هایی است که در بیمارستان‌های دیگر وجود ندارد و نابودی بیمارستان الشفا یعنی نابودی نظام بهداشتی در نوارغزه.

این مسئول بیمارستان شهدای الاقصی در غزه با تاکید بر ممنوعیت هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در حقوق بین الملل خاطرنشان کرد: دشمن سلطه جو با حمایت کشور‌های غربی و اروپایی که نگاه انسانی به مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین ندارند، به بیمارستان‌ها حمله کرد.

بیمارستان‌ های غزه خواستار عبور و مرور ایمن و تامین سوخت هستند

وی خواستار عبور ایمن برای انتقال مجروحان به خارج از نوار غزه و حضور هیئت‌های پزشکی برای کمک به کارکنان فلسطینی در غزه برای نجات مجروحان شد، زیرا تمام کادر پزشکی فلسطینی به خاطر شمار زیاد مجروحان خسته شده‌اند. دکتر الجبری با اشاره به تعطیلی بسیاری از بیمارستان‌ها به دلیل تمام شدن سوخت نوار درغزه، هشدار داد که بیمارستان شهدای الاقصی در صورت عدم دریافت سوخت بیش از دو روز یا بیشتر دوام نخواهد آورد و از مدار خدمت رسانی خارج می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها